Naessens HVAC - bel ons 056613113 - klik hier voor meer contactgegevens

jobs bij Naessens HVAC

airconditioning verwarming ventilatie sanitair
 
 
BEDRIJF
DIENSTEN
REALISATIES
VACATURES
SPONSORING
CONTACT
 
 
 

AIRCONDITIONING

 
     
 
Waarom Airconditioning
Met een aircosysteem creëert u uw wooncomfort!
De nieuwe generatie airco's zijn intelligent, spaarzaam en passen perfect in elk interieur en lifestyle. Ze zijn een bron van comfort en zuiveren de lucht die u inademt. Kortweg, dankzij airconditioning voelt u zich beter en bent u actiever.
Dit resulteert in meer creativiteit en productiviteit. Zeg nu eerlijk, is het niet aangenaam om tijdens de zwoele zomer gezellig in geklimatiseerde ruimten te shoppen of op restaurant te gaan?


Invloed op werkprestaties
Er is een hecht correlatie tussen de productiviteit/werkprestaties en de temperatuur van de werkomgeving. Een werkruimte die te warm, te koud of te vochtig is, stimuleert noch het werkritme, noch de efficiëntie van het personeel.

De grafiek geeft deze correlatie aan. De werkprestaties van personen nemen reeds af bij een binnentemperatuur boven 22°C en dalen dramatisch vanaf 26°C. Daarom is het belangrijk om de binnentemperatuur onder controle te houden. Opgepast! Onder 'effectieve temperatuur' valt ook de vochtigheidsgraad.
Het is wetenschappelijk bewezen dat:
• Ongelukken frequenter voorkomen bij extreme temperaturen – de ideale temperatuur schommelt rond de 20°C.
• De mentale weerstand en het werkritme van het personeel nemen sterk af van zodra het te warm wordt in de werkruimte.
• Om een comfortabel en efficiënt gevoel te hebben in een gebouw, moet voldoende rekening gehouden worden met de doeleinden van het gebouw.
Invloed op uw gezondheid
We maken ons allemaal zorgen over de lucht die we inademen - maar wist u dat de lucht binnenshuis soms 2 tot 10 keer meer vervuild is dan lucht buitenshuis?
Van pollen tot virussen, de binnenlucht zit vol met kleine, schadelijke deeltjes. U kunt ze niet zien—maar kunt u het zich permitteren ze te negeren?

De manier waarop gebouwen momenteel geconstrueerd worden, om energie te besparen, zorgen ervoor dat de natuurlijke ventilatie van verse lucht tot het minimum beperkt wordt. De binnenlucht wordt dus onvoldoende ververst en de vuile lucht (rook, bacteriën, virussen, vieze geurtjes, stof, afval, schimmel,...) blijft binnen.

Stof is afkomstig van huid, haar, kledij of stof van buitenaf. Schimmel, afval, ... kunnen in aanraking komen met stof. Schilderwerken zorgen dan weer voor giftige stoffen;...

En een vochtigheidsgraad van minstens 50% vermindert sterk de overlevingskans van gevaarlijke virussen.

Airconditioning ventileert, zuivert en houdt de vochtigheidsgraad van de binnenlucht onder controle.

Invloed op uw apparatuur
Airconditioning is niet enkel een zuivere, comfortabel woonklimaat. Het heeft ook een positieve invloed op elektronisch materiaal en dit heeft te maken met het ontvochtigen van de lucht.

Een lage vochtigheidsgraad bevordert de levensduur van elektronisch materiaal. Een vochtigheidsgraad tussen 40 en 60% wordt als ideaal conservator beschouwd.

kwaliteit blijft gegarandeerd

 
 
© Naessens HVAC - Data protection notice - info@naessenshvac.be - www.naessenshvac.be - website bthere